Afspraak maken?

Momenteel is er geen wachtlijst. Wil je vóór het maken van een afspraak eerst goed controleren of je aanvullend verzekerd bent? (heb je alternatieve geneeswijzen in je pakket?) Het komt vaak voor dat mensen eerst een afspraak maken, om er helaas achter te komen niet aanvullend verzekerd te zijn, waardoor de afspraak weer geannuleerd moet worden.

 

Consulten vinden plaats op dinsdag, woensdag en donderdag. Voor het maken van een afspraak kun je mij bellen of een e-mail sturen, ook als je vragen en/of opmerkingen heeft.

Contactgegevens

Telefoonnummer: (020) 695 5167
E-mailadres: [email protected]

Natasja Paskas
Praktijk Oud-Zuid
IJsbaanpad 72-F
1076 CW Amsterdam

Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 09:00 – 19:00 uur
Telefonisch spreekuur: maandag t/m vrijdag: 13:00 – 13:30 uur

 

Routebeschrijving

U rijdt met de auto over de ringweg A10 en neemt afslag S108 (Olympisch Stadion, Oud Zuid). Onderaan de afrit slaat u rechtsaf de Amstelveenseweg op om na ongeveer 225 meter bij de stoplichten linksaf te slaan. U rijdt nu op het IJsbaanpad en volgt de weg. Neem de tweede afslag op de rotonde (rechtdoor) totdat u aan uw rechterhand het speelplaatsje ziet liggen. Hier kunt u een parkeerplaats zoeken en de auto parkeren. Loop vervolgens het straatje in langs de speelplaats en sla linksaf naar steiger 3. Aan het einde van steiger 3 vindt u praktijk Oud-Zuid (72-F).

Let op! Het is betaald parkeren.

Openbaar vervoer

Metro: reis naar metrostation Amstelveenseweg (lijn 50). Vanaf deze halte is het ongeveer 10 minuten lopen naar praktijk Oud-Zuid.

Bus: stap uit bij bushalte IJsbaanpad (lijn 170 en 172). Vanaf de halte is het ongeveer 8 minuten lopen naar de praktijk.

Tram: neem de tram (lijn 16 en 24) en stap uit bij tramhalte IJsbaanpad. U vindt praktijk Oud-Zuid op ongeveer 8 minuten lopen van de halte.