Natasja Paskas (therapeut)

Ik ben natuurgeneeskundig therapeut, klassiek homeopaat en healer. Mijn opleidingen ontwikkelden mij in mijn wens om mensen te begeleiden naar een goede gezondheid en een tevreden geest. Ik kom samen met jou tot de kern van jouw problematiek en van daaruit tot een doordacht en doeltreffend behandelplan, zodat je weer verder kunt.

Balans tussen lichaam en geest

Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan alle facetten van jouw klachten en goed onderscheiden wat prioriteit heeft in jouw helingsproces. Als we 'zijn', lichaam en leven ten volle willen benutten, hangt dit af van de balans tussen het lichamelijke aspect en het emotionele aspect. Harmonie met de natuur en met alles dat ons verbindt, is belangrijk voor een goede gezondheid.

Psychisch geweld

Psychisch geweld zoals pesten, (jeugd) trauma of een persoon in de omgeving hebben die een persoonlijkheidsstoornis heeft, veroorzaakt vaak lichamelijke en emotionele problematiek. Ik begeleid mensen op weg naar herstel vanuit deze schadelijke ervaring.

Achtergrond

Ik ben werkzaam geweest in de kunsten en media en heb een aantal jaren in o.a Engeland, Griekenland en Dubai gewoond. Na jaren­lange samen­werking met mensen van over de hele wereld en mijn gedegen opleiding tot therapeut, werd het mij duidelijk dat optimale gezondheid te maken heeft met een harmonieuze innerlijke gevoelsbeleving. In het therapeutschap komt mijn liefde voor mensen en fascinatie voor de menselijke ervaring duidelijk naar voren. Ik benader je met gelijkwaardigheid en oprechte interesse. Door mijn levenservaring kan ik snel analyseren en probleemoplossend werken, daardoor is mijn aanpak concreet en no-nonsense.

Ik ben oprichter en beheerder van de informatie-website www.emotionelemishandeling.nl. Vanuit deze website begeleid ik, naast deze volle natuurgeneeskunde praktijk, dagelijks een specifieke doelgroep (ex) slachtoffers van emotionele mishandeling, op weg naar heling en herstel.

Tevens ben ik aangesloten bij het netwerkvan therapeuten van het Verdwenen Zelf. Dit is een organisatie die zich inzet voor slachtoffers van narcistische mishandeling door middel van het uitgeven van boeken, het organiseren van workshops en het beheren van een informatie-website over narcisme. Binnen het 'Verdwenen Zelf' geef ik ook trainingen, gericht op herstel van zelfvertrouwen, assertiviteit en autonomie.

Ik geef om de week, op dinsdagmiddag vanaf 14:00 uur tot 17:00 uur, inloop-consulten bij bewustzijnscentrum de Roos in Amsterdam. Ik geef er ook regelmatig lezingen op het gebied van natuurgeneeskunde en spiritualiteit