Jouw consult bij praktijk Oud-Zuid

Consulten alleen op afspraak dagelijks van 9:00 tot 17:30 uur.
Het telefonisch spreekuur is van 13:00 tot 13:30 uur.

Eerste consult

Het eerste consult duurt anderhalf uur. Je moet voorafgaand aan het eerste consult een intakeformulier invullen. Tijdens het eerste consult neemt ik dit formulier met je door en er wordt een EsTeck-scan van je gemaakt. Dit onderzoek met het EsTeck-systeem betreft het scannen van je lichaam en levert een analyse op. Op basis van het eerste gesprek en de EsTeck-scan wordt een persoonlijk behandelplan voor je gemaakt.

Tarieven

€ 125,00 voor het eerste consult (90 minuten)
€ 85,00 voor een vervolgconsult (60 minuten)
€ 55,00 voor een half-uur-consult

Een telefonisch consult of consult via Skype of What'sApp gesprek is mogelijk.

Je kunt bij praktijk Oud-Zuid pinnen.

Afspraak verzetten of annuleren

Indien je een afspraak wilt annuleren of verzetten, dan dit graag zo spoedig mogelijk doorgeven. Een afspraak dient minimaal 1 werkdag, per email te worden afgezegd. Bij geen of een te late afzegging wordt de gereserveerde tijd bij je in rekening gebracht.

Wat wordt er vergoed?

Een consult gaat niet ten koste van het eigen risico en er is geen verwijzing van een huisarts of specialist nodig. Ik ben als therapeut aangesloten bij de be­roeps­vereniging NWP. Als je aanvullend verzekerd bent worden behandelingen van praktijk Oud-Zuid volledig (of deels) vergoed door de meeste zorgverzekeraars vanuit het alternatieve geneeswijzen pakket. Klik hier voor een overzicht voor de vergoedingen per zorgverzekeraar. Je krijgt na ieder consult een declaratie mee, die je kunt indienen bij de zorg­verzekeraar.