Natasja Paskas (therapeut)

Ik ben afgestudeerd als natuurgeneeskundig therapeut en klassiek homeopaat. Mijn opleiding sluit aan bij mijn wens om mensen te begeleiden naar een goede gezondheid en een tevreden geest. Ik kom samen met u tot de kern van de problematiek en van daaruit tot een doordacht en doeltreffend behandelplan, zodat u weer verder kunt.

Balans tussen lichaam en geest

Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan alle facetten van uw klachten en goed onderscheiden wat prioriteit heeft in uw helingsproces. Als we 'zijn', lichaam en leven ten volle willen benutten, hangt dit af van de balans tussen het lichamelijke aspect en het emotionele aspect. Harmonie met de natuur en met alles dat ons verbindt, is belangrijk voor een goede gezondheid.

Psychisch geweld

Psychisch geweld zoals pesten, (jeugd) trauma of een persoon in de omgeving hebben die een persoonlijkheidsstoornis heeft, veroorzaakt vaak lichamelijke en emotionele problematiek. Ik begeleid mensen op weg naar herstel vanuit deze schadelijke ervaring.

Achtergrond

Natasja Paskas is werkzaam geweest in de kunsten en media en heeft een aantal jaren in o.a Engeland, Griekenland en Dubai gewoond. Na jaren­lange samen­werking met mensen van over de hele wereld en haar gedegen opleiding tot therapeut, werd het haar duidelijk dat optimale gezondheid te maken heeft met een harmonieuze innerlijke gevoelsbeleving. In het therapeutschap komt haar liefde voor mensen en fascinatie voor de menselijke ervaring duidelijk naar voren. Natasja benadert je met gelijkwaardigheid en oprechte interesse. Door haar levenservaring kan ze snel analyseren en probleemoplossend werken, daardoor is haar aanpak concreet en no-nonsense. Tevens is ze aangesloten bij het netwerk van therapeuten van het Verdwenen Zelf en geeft ze iedere dinsdagmiddag inloop-consulten bij bewustzijnscentrum de Roos in Amsterdam. Vanaf najaar 2018, maakt Natasja deel uit van de studiegroep van de Trauma Academie (CELEVT). Deze 1 jarige post-HBO training leidt zorgprofessionals op tot expert in de diagnostiek en behandeling van cliënten met Complexe PTSS, Dissociatieve Stoornissen en een voorgeschiedenis van Vroegkinderlijke Chronische Traumatisering.