Natasja Paskas (therapeut)

Ik ben afgestudeerd als natuurgeneeskundig therapeut en klassiek homeopaat. Mijn opleidingen sluiten aan bij mijn wens om mensen te begeleiden naar een goede gezondheid en een tevreden geest. Ik kom samen met u tot de kern van de problematiek en van daaruit tot een doordacht en doeltreffend behandelplan, zodat u weer verder kunt.

Balans tussen lichaam en geest

Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan alle facetten van uw klachten en goed onderscheiden wat prioriteit heeft in uw helingsproces. Als we 'zijn', lichaam en leven ten volle willen benutten, hangt dit af van de balans tussen het lichamelijke aspect en het emotionele aspect. Harmonie met de natuur en met alles dat ons verbindt, is belangrijk voor een goede gezondheid.

Psychisch geweld

Psychisch geweld zoals pesten, (jeugd) trauma of een persoon in de omgeving hebben die een persoonlijkheidsstoornis heeft, veroorzaakt vaak lichamelijke en emotionele problematiek. Ik begeleid mensen op weg naar herstel vanuit deze schadelijke ervaring.

Achtergrond

Ik ben werkzaam geweest in de kunsten en media en heb een aantal jaren in o.a Engeland, Griekenland en Dubai gewoond. Na jaren­lange samen­werking met mensen van over de hele wereld en mijn gedegen opleiding tot therapeut, werd het mij duidelijk dat optimale gezondheid te maken heeft met een harmonieuze innerlijke gevoelsbeleving. In het therapeutschap komt mijn liefde voor mensen en fascinatie voor de menselijke ervaring duidelijk naar voren. Ik benader je met gelijkwaardigheid en oprechte interesse. Door mijn levenservaring kan ik snel analyseren en probleemoplossend werken, daardoor is mijn aanpak concreet en no-nonsense.

Ik ben oprichter en beheerder van de informatie-website www.emotionelemishandeling.nl. Vanuit deze website begeleid ik, naast deze volle natuurgeneeskunde praktijk, dagelijks een specifieke doelgroep (ex) slachtoffers van emotionele mishandeling, op weg naar heling en herstel.

Tevens ben ik aangesloten bij het netwerkvan therapeuten, bestaande uit 19 professionals, van het Verdwenen Zelf. Dit is een organisatie die zich inzet voor slachtoffers van narcistische mishandeling door middel van het uitgeven van boeken, het organiseren van workshops en het beheren van een informatie-website over narcisme.

Ik geef om de week, op dinsdagmiddag vanaf 14:00 uur tot 17:00 uur, inloop-consulten bij bewustzijnscentrum de Roos in Amsterdam.

Vanaf najaar 2018, maak ik deel uit van de studiegroep van de Trauma Academie (CELEVT). Deze 1 jarige post-HBO training leidt zorgprofessionals op tot expert in de diagnostiek en behandeling van cliënten met Complexe PTSS, Dissociatieve Stoornissen en een voorgeschiedenis van Vroegkinderlijke Chronische Traumatisering.